• OTURUM AÇ
Giriş Yap

FSM Vakfı Hacı M. Şerif Kartal Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Hacı Mehmet Şerif Kartal Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu (FSM Vakfı Mersin Erkek Öğrenci Yurdu), Kur'ân-Sünnet çizgisinde ilim, akaid, fıkıh, ahlaki eğitim, adab-ı muaşeret gibi konularda öğrenci yetiştirmeyi amaçlayan köklü bir eğitim kurumudur.

Vakfımız, doğru ilmi doğru kaynaklarla topluma ulaştırmayı görev edinmiş, "Geçmişten, geleceğe bir köprü..." sloganıyla bu öğrenci yurdunda da faaliyet göstermektedir.

152 kişilik kapasitesi ve 9 katı ile;
- Spor Salonu
- Mescid
- Yemekhane
- Yatakhane
- Konferans salonu
- Eğitim ve etüt sınıflarıyla öğrencilere hizmet veren FSM Vakfı Mersin erkek öğrenci yurdumuz, öğrencilere disiplinli bir öğrenim ortamı sunmakla birlikte sosyal bilimler dersleri ve dini eğitimlerle de temel bilgileri öğretmeyi amaçlamaktadır.
Bu sayede öğrencilerin akademik başarıları kadar, ahlaki ve manevi gelişimlerini de desteklemektedir.

Vakfımız, doğru insan yetiştirmenin temel taşının öğrencilere doğru insanlarla yol arkadaşlığı etmek olduğuna inanmaktadır. Bu nedenle işinde başarılı ve uzman eğitim kadrosuyla birlikte gönüllü gençlerimiz öğrencilere en doğru eğitimi FSM Vakfı Mersin erkek öğrenci yurdunda sunmayı hedeflemektedir. Öğrencilerin bilgi birikimi kadar manevi değerlerine sahip çıkarak, adaletli, dürüst, yardımsever, saygılı ve ahlaki değerlerle donanmış olarak yetişmeleri vakfımızın öncelikli hedefleri arasında yer almaktadır.

FSM Vakfı Mersin Erkek Öğrenci Yurdu'muzun bir diğer önemli amacı geçmişini bilen ve geleceğe ümitle bakan bir neslin yetişmesine katkı sağlamaktır. Bu neslin, gelenekleriyle bağını koruyarak çağın gereksinimlerine uyum sağlayabilecek şekilde yetişmesi hedeflenmektedir. Eğitim ve öğretim süreçlerinde, öğrencilerin milli ve manevi değerlerini benimseyerek, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Vakfımız, Mersin'deki yurdumuzda eğitim almak isteyen tüm (14-17 yaş arası ortaöğretim seviyesi) öğrencilere kapılarını açmaktadır. Öğrencilere sağladığımız güvenli, disiplinli ve bilgi dolu ortamıyla geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Detaylı bilgi ve iletişim için iletişim formumuzu doldurabilir, sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilir ve telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş